Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: JUNNAN
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1500000-5000000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: worldwide
Inleiding

Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. is een professionele handelsonderneming met integriteit.De fabriek beschikt over volledige productieapparatuur en volwassen productietechnologieHet bedrijf heeft een bedrijfspatroon gevormd dat ontwerp, productie en verkoop integreert.

 

De belangrijkste producten van ons bedrijf worden in 3 gebieden vermeld:

1.Voedselvacuümverpakkingenvoor verschillende voedingsmiddelen. vlees, vis, kip, enz. alle soorten verpakkingszakken, automatische verpakkingsfilm rollen.

2.Huishoudelijke vacuümopslagverpakkingenVoor kleding en beddengoed, zoals het inpakken van kussens, matrassen, quilits, pluisjes, kleding.

3.INFLATIBELE beschermende kussenverpakkingVoor de meeste e-commerceproducten is de belangrijkste beschermende verpakking in de doos, leegte vullen in de doos, zoals air cushion kussens, bubbelwrap, air cushion zak, air column film, air column zakken,Honeycome papier, verpakkingen voor papierkussen, enz.

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Onder de achtergrond van internet plus één riem, één weg en internet plus industrie is het doel van JUNNAN PACKAGING om de oplossing en service voor klanten te concentreren.We staan op de schouders van onze moederfabriek., door middel van hun enorme stabiele relatie, tegelijkertijd we zelf bouwen meer toegang en beheer van de toeleveringsketen systeem,om betere verpakkingsoplossingen en -diensten te bieden aan partners over de hele wereld en een groenere en beschaafdere verpakkingswereld te creëren voor toekomstige generaties.

 

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1


 

Geschiedenis

In 1998,

In de loop van de jaren 1990-1990 heeft zij een filmblaaswerkplaats opgericht, voornamelijk voor de vervaardiging van film met een hoge en lage dichtheid en van plastic zakken.

In 2005,

Het bedrijf heeft de drukmachine en de tassenmachine toegevoegd en de industriële transformatie van een heel productieproces gerealiseerd.

In 2007,

de werkplaats met een oppervlakte van 1000 vierkante meter heeft uitgebreid, heeft een QS-productievergunning verkregen en is geslaagd voor EIS.

In 2010,

De productielijnen werden uitgebreid en de concentratie op het product voedselverpakkingszakken werd verhoogd.

In 2013,

Het luchtkussensfilmproject werd opgezet en in gebruik genomen.

In 2019,

Het project voor de co-extrusie van de film met een hoge barrière werd opgezet en startte het nieuwe bedrijf op het gebied van hightech voedingsvacuüm en verse beschermverpakkingen.

 

 

 

Dienst

Onze visie:

Vorder met bepaling gestadig koesteren hoge aspiraties.

Onze filosofie:

Bevestig de sterkte, verfris verder.

Ons Principe:

Eerst strevend voor voortreffelijkheid, ononderbroken innovatie, kwaliteit, de oprechte dienst.

Ons Doel:

Het verstrekken van prima producten om klanten aan behoeften door nieuwe commerciële model, efficiënte klantenservice en goede bedrijfsreputatie te voldoen.

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1