Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: JUNNAN
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1500000-5000000
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: worldwide
Inleiding

Jiangyin Junnan die Co., Ltd verpakken is een professionele handel drijvende onderneming met integriteit. Wij hebben een ouderfabriek in 1998 wordt gevestigd die. Na 20 jaar van stabiele ontwikkeling, heeft de fabriek volledig productiemateriaal en rijpe productietechnologie. Het bedrijf heeft een een het bedrijfspatroon integreren ontwerp, productie en verkoop gevormd. Momenteel, heeft het bijna 200 Fabrikanten heeft gevestigd behulpzame relaties op lange termijn en stabiele.

 

Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf vermeld op 3 gebieden:

1. VOEDSEL VACUÜM VERPAKKING voor diverse voedingsmiddelen. forzen voedsel, vlees, vissen, chicken.etc om het even welk soort de verpakking van zakken, automatische verpakkende filmbroodjes.

2. HUISHOUDEN VACUÜMopslag VERPAKKING voor kleding en beddegoed. zoals verpakkingshoofdkussens, matras, quilits, pluche dalls, kleren.

3. OPBLAASBARE BESCHERMENDE KUSSEN VERPAKKING voor het grootste deel van Elektronische handelproduct. De leiding is beschermende verpakking in de doos, vult de leegte insde het vakje, zoals de hoofdkussens van het luchtkussen, bellenomslag, de zak van het luchtkussen, de film van de luchtkolom, de zakken van de luchtkolom, honeycome document, document kussen verpakking, enz.

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Onder de achtergrond van Internet plus één riem, één weg, en Internet plus de industrie. JUNNAN-de VERPAKKING is doel om de oplossing en de dienst voor klanten te concentreren. Wij bevinden ons op de schouders van onze moederfabriek, door hun reusachtige stabiele verhouding, tegelijk zelf bouwen wij meer toegang en Beheersleveringsketen systeem op, om de de betere oplossingen en diensten van het verpakkingsproduct te verlenen aan partners rond de wereld en een groenere en beschaafde verpakkende wereld te creëren voor toekomstige generaties.

Geschiedenis

In 1998,

gevestigd, en opstelling een film blazende workshop, hoofdzakelijk belast met hoge en lage Dichtheidsfilm en plastic zakken.

In 2005,

voegde de de drukmachine en zak makend machine toe, en realiseerde de industriële transformatie van een geheel productieproces.

In 2007,

uitgebreide 1000 vierkante meters stofvrije workshop, verkregen QS-productievergunning en overgegaane EIS.

In 2010,

voegde meer productielijnen toe en concentreren zich op het voedsel product van verpakkingszakken. uitgevoerde producttransformatie en gerealiseerde jaarlijkse productiecapaciteit van 7000 ton.

In 2013,

Het de filmproject van het luchtkussen was opstelling en zette in verrichting. Momenteel, is de samenwerking bereikt met belangrijke binnenlandse e-commerceplatforms.

In 2019,

Het van de de barrièreco-extrusie van 9layer Hoge de filmproject was opstelling. Begin de nieuwe zaken op het high-tech voedsel vacumm en vers bescherm verpakking.

 

 

https://cloud.video.alibaba.com/play/u/2153292369/p/1/e/6/t/1/d/hd/50166370218.mp4

Dienst

Onze visie:

Vorder met bepaling gestadig koesteren hoge aspiraties.

Onze filosofie:

Bevestig de sterkte, verfris verder.

Ons Principe:

Eerst strevend voor voortreffelijkheid, ononderbroken innovatie, kwaliteit, de oprechte dienst.

Ons Doel:

Het verstrekken van prima producten om klanten aan behoeften door nieuwe commerciële model, efficiënte klantenservice en goede bedrijfsreputatie te voldoen.

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Jiangyin Junnan Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1